Vacature stuurgroep

Leefbaar & Vitaal Neerkant is een stichting die in de ruimste zin het woon-, leef en werkklimaat van de inwoners van het dorp Neerkant en haar buitengebied wil bevorderen en verbeteren. We bestaan uitsluitend uit vrijwilligers en behartigen, o.a. mede als dorpsraad, de belangen van alle inwoners van ons dorp.

De stuurgroep van LVN is het eerste aanspreekpunt voor de gemeente, andere overheidsinstanties en de bewoners van Neerkant. De stuurgroep bestaat momenteel uit de voorzitter, secretaris en penningmeester. Onder aansturing van de stuurgroep functioneren diverse projectgroepen die ieder voor een concreet project hebben gekozen dat ze op korte of langere termijn willen realiseren.

Op de website neerkantonline.nl staat verdere informatie over de stichting (button bovenin “LVN”).

Voor de stuurgroep zijn we op zoek naar uitbreiding!

We zoeken jou:

  • als je graag wil meedenken en je wil inzetten voor de belangen van Neerkant en past in de cultuur van ons dorp.
  • als je bekend bent met wat er in ons dorp speelt en zowel intern als extern initiatief durft te nemen in ons actieve overleg binnen de stuurgroep, met alle projectgroepen en diverse overheidsinstanties (met name gemeente).
  • als je scherp en analytisch bent en helder communiceert.
  • als het je aanspreekt om je vanuit een brede visie jezelf in te zetten voor ons dorp en je eigen vaardigheden daarmee ook verder wil ontwikkelen.

Enthousiast?

Neem dan contact op met een van de leden van de stuurgroep voor een nadere informatie of een gesprek:

Ad Cosijn 06-51230717

Francien Groenen 06-50576320

Carolien Lansbergen 06-48632377