Onderwijs

Scholing voor de Neerkanste jeugd

Basisschool Willibrordus

 “Alles wat je aandacht geeft groeit!” 

Wij willen dat kinderen elke dag met plezier naar school gaan en zich goed ontwikkelen, zowel op cognitief als op sociaal gebied. Wij werken aan een fijne sfeer in de groepen. De leerkrachten doen er alles aan om uit het kind te halen wat erin zit. Jullie, als ouder, spelen daarbij een belangrijke, stimulerende rol. Wij gaan uit van een fijne prettige samenwerking tussen ouder, kind en school.

Kinderdagverblijf Springhuis

Kinderopvang in een huiselijke omgeving. Bij Springhuis heeft je kind volop mogelijkheden om lekker te spelen en zich te ontwikkelen. Samen spelen in de gezamenlijke ruimte of juist even de rust opzoeken in een van de speelhoeken op de groep. Alles kan! Bij de inrichting is dan ook aan de allerkleinsten is gedacht met een speciale babyhoek. Buiten kan je kind zich lekker uitleven op de grote speelplaats. Het kinderdagverblijf is in hetzelfde gebouw gevestigd als peuterspeelzaal Hummellandbuitenschoolse opvang ‘t Williplein en basisschool Willibrordus: opvang, onderwijs en vrije tijdsbesteding onder één dak.

Peuterspeelzaal Hummelland

Peuteraanbod in een huiselijke omgeving. Bij peuterspeelzaal Hummelland heeft je kind volop mogelijkheden om samen met leeftijdsgenootjes uit de buurt te spelen en zich te ontwikkelen. Binnen in de groepsruimte zijn verschillende speelhoeken gemaakt. Buiten kan je kind zich lekker uitleven op de grote speelplaats. En regent het? Dan kunnen we terecht in de speelzaal. De peuterspeelzaal is in hetzelfde gebouw gevestigd als kinderdagverblijf Springhuisbuitenschoolse opvang ‘t Williplein en basisschool Willibrordus: opvang, onderwijs en vrije tijdsbesteding onder één dak