Uitbreiding Huiskamer

Nu we een aantal jaren draaien op woensdagmorgen met onze “huiskamer”
in het museum, kunnen we zeggen dat het een gezellige ochtend is geworden waar iedereen kan binnenlopen voor een lekker kopje koffie met een heerlijke wafel gebakken door Lies Joosten. Steeds meer mensen weten ons te vinden en waren het in het begin alleen maar vrouwen, ook de mannen komen nu en blijven komen.

Tijdens onze laatste vergadering werd er door Angelique de Zwart geopperd om misschien een tweede ochtend op te starten. Dit zou dan de vrijdagochtend moeten worden. We hebben aan onze gasten gevraagd wat zij ervan zouden vinden en verschillende van hen willen zeker een tweede keer in de week komen. Misschien zouden er ook mensen op vrijdag kunnen komen, die op woensdag niet kunnen. Vanaf juni willen we de vrijdag erbij op gaan starten, de eerste vrijdag wordt dan 7 juni.

Op woensdag zijn we meestal met ongeveer 20 personen. Er is dan alle tijd om te buurten. Iedereen die wil kan zijn zegje doen en er wordt naar je geluisterd. Ook wordt er wel eens een grap of een mop vertelt. Het is gewoon een gezellige ochtend van 10 tot twaalf.

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Je betaalt € 10,00 voor 5 keer 2 kopjes koffie of thee met een wafel. Je hoeft niet iedere week te komen, je mag het zelf bepalen.

Per 1 juni willen we de vrijdag erbij gaan opstarten, dat wordt dan 7 juni.

Wil je eens komen kijken, loop binnenkort gerust eens binnen op woensdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur, de eerste keer is de koffie altijd gratis, je krijgt dan meteen alle informatie van een van onze vrijwilligers, Jeanie Manders, Petra Franzen, Marian Lemmen of Truus de Laat.

Je kunt ook altijd bellen of laten bellen naar Truus de Laat voor meer informatie, tel; 06-192177587

Graag tot ziens in het museum
de vrijwilligers van de “huiskamer”