Met Musical Voices de Zomer in.

met Musical Voices Zingend de Zomer in

De zomervakantie zit eraan te komen en ook popkoor Musical Voices uit Neerkant houdt een korte zomerstop. Maar voordat het zover is gaat Musical Voices in de maand juli nog enkele keren doen waar we goed in zijn (dit stond als kop in de krant als recensie na ons vorige concert “Back on Stage”, dus dan zal het wel kloppen…): 

Musical Voices gaat weer het podium op en een knallend optreden weggeven! 

Vrijheid-Blijheid

Op zaterdagavond 16 juli (aanvang 19.30 uur) en zondagmiddag 17 juli (aanvang 14.30 uur) verlenen we onze medewerking aan het jubileumconcert van Muziekvereniging Wilona uit Helenaveen. In gemeenschapshuis De Gouden Helm zal een gevarieerd muzikaal programma ten gehore gebracht worden. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Kaartjes zijn onder andere te koop bij de Helenaveense Horeca, Xandra’s Super in Neerkant en in Liessel bij Verswinkel B.O.P.

Zingend de Zomer in

Op dinsdag 19 juli organiseert zanggroep Musical Voices voor de 6e keer het mini-concert “Met Musical Voices Zingend de Zomer in”. Je kunt je verheugen op bekende, maar ook een aantal nieuwe nummers, die het popkoor eigenlijk wilde brengen tijdens hun jubileumconcerten, die helaas niet doorgingen. Kortom reden genoeg om op dinsdagavond 19 juli naar café-zaal Four Lounge & Leisure(voorheen Internos) in Neerkant (bij mooi weer buiten voor het café op het terras) te komen. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom en de toegang is gratis…

Het belooft een hele bijzondere editie te worden van Zingend de Zomer in. Onlangs is Kristin Manders, de voorzitster en lid van popkoor Musical Voices, winnaar geworden van Maestro Neerkant 2022. Om een extra tintje te geven aan deze overwinning zal ook muziekvereniging St. Willibrordus uit Neerkant tijdens dit concert aanschuiven op het terras en enkele liedjes spelen. Waarbij natuurlijk de kersverse Maestro haar skills zal laten zien op het gebied van dirigeren.

Bassist (m/v) gezocht

Popkoor Musical Voices zit nog steeds zonder vaste bassist(e), dus nogmaals de oproep…

Popkoor Musical Voices wordt al jaren begeleidt door een vast combo, bestaande uit Martien Wijnands (drums), Bertus Klerks (Piano), Erik Broekmans (gitaar) en een bassist. Helaas heeft onze bassist wegens gezondheidsredenen besloten om te stoppen. Daarom zoeken we een nieuwe bassist (m/v). Het repertoire van popkoor Musical Voices is heel veelzijdig, maar bestaat voornamelijk uit Top 2000 muziek, zoals Queen, Toto, Kensington, Boudewijn de Groot, Eagles, Foreigner enz. Maar in de kerstperiode hebben we ook een kerstrepertoire. Het combo repeteert om de week op dinsdagavond samen met Musical Voices in Neerkant en begeleidt het koor bij optredens. 

Heb je interesse, wil je graag meer informatie of ken je een bassist die ons combo weer compleet kan maken? Neem dan contact op met iemand van het combo of met voorzitster Kristin Manders, tel. 06-41648182, E-mail: info@musicalvoices.nl

Popkoor Musical Voices

Musical Voices tijdens de vorige editie van Zingend de Zomer in