CD en platenverkoop Neerkant gaat niet door


OOK DE PLATENBEURS VAN 26 SEPTEMBER 2021 GAAT NIET DOOR!!! 


Na overleg met de Gemeente Deurne zijn we als bestuur van Oldies Club Neerkant tot de conclusie gekomen dat ook de platenbeurs van september niet door kan gaan. Momenteel zijn de corona-regels van de overheid voor evenementen binnen, eventueel mét coronatoegangsbewijs, heel duidelijk: “Evenementen binnen, waarbij de bezoekers geen vaste zitplaats hebben, zijn niet toegestaan.” Tja, alle bezoekers een stoel geven, dat gaat niet werken op een platenbeurs!

Alleen buiten zijn er mogelijkheden, maar omdat het weer eind september zeer onbetrouwbaar is, we dan moeten werken met een coronatoegangsbewijs en maximaal aantal bezoekers mogen toelaten, hebben we moeten besluiten om hier vanaf te zien. Op 19 septemberzijn er hopelijk weer versoepelingen, maar één week is te kort om alles geregeld te krijgen ALS het dan wel zou mogen. Onze platenbeurs is dusdanig van omvang, dat we een evenementenvergunning moeten aanvragen. En dat moet minimaal 4 weken van tevoren. Nu worden er géén vergunningen afgegeven voor een binnen-evenement zonder vaste zitplaatsen.

Hoe jammer het ook is. De gezondheid van standhouders, bezoekers en vrijwilligers staat voorop. We hopen dat 2022 weer een normaal jaar wordt met 3 platenbeurzen in Neerkant!

VOLGENDE PLATENBEURS IS (HOPELIJK) OP ZONDAG 30 JANUARI 2022!!

Met vriendelijke groet,

Bestuur van Oldies Club Neerkant

Mart, Antonio, Ineke, Hans, Ruud en Hans.

Oldies Club Neerkant

Iedere laatste zondag van januari, mei en september

de CD- en Platenbeurs in Neerkant (N-Br)

E-mail: info@oldiesclubneerkant.nl

Website: www.oldiesclubneerkant.nl

Facebook: https://www.facebook.com/platenbeurs.neerkant