TWC de Vélo organiseert de Belgische Kempen Tour.

Beste Wielervrienden, 

Het voorjaar lijkt komende weken voorzichtig aan te gaan breken. Ideaal moment om de plannen voor het wegseizoen van 2022 voor te bereiden. In die plannen mag de nieuwe Belgische Kempen Tour van TWC de Vélo natuurlijk niet ontbreken. Een route die al een aantal jaren op onze club-agenda staat, maar nu voor de eerste keer ook als officiële toertocht wordt gereden. 

Op Paasmaandag 18 april  2022  wordt de Belgische Kempen Tour verreden. De route gaat grotendeels over auto-arme wegen of vrij liggende brede fietspaden. Een mooie en gevarieerde route vanuit het Limburgse Meijel naar en door de Belgische Kempen.  

De Belgische Kempen Tour kent twee afstanden:- De korte route van ongeveer 80 km

– De lange route van ongeveer 130 km

Op beide afstanden is een pauzeplaats voorzien. 

De startplaats is:- Café-bar  “De Siem”, Heldensedijk 27a te Meijel – Ruime parkeergelegenheid aanwezig- Inschrijven en starten tussen 08.00 uur en 09.30 uur – Inschrijven mogelijk middels “Scan en Go”- Bij inschrijving krijg je een versnapering voor onderweg- Beide routes zijn voor de liefhebbers vanaf 11 april ook als gps bestand te downloaden vanaf de site van TWC de Vélo, https://twcdevelo.nl/velo-tochten/velo-tour/

Wij hopen voor de Belgische Kempen Tour een groot aantal deelnemers te mogen verwelkomen.

Graag tot ziens op Paasmaandag 18 april 2022 !

Met sportieve groeten,

Namens de werkgroep organisatie Vélo Tour

Frans-jozef Maas 06-51342901 of fjmaas@home.nl