Muziekvereniging Neerkant presenteert: Internet concert 2020


Beste bezoekers van onze website en nieuwsgierigen naar ons eerste internet-concert ooit.

Want wat je ook van Corona vind of hoe je er ook tegenaan kijkt, het zorgt ook voor nieuwe, creatieve manieren van het geven van een concert. Daar doen wij als Muziekvereniging Sint Willibrordus graag aan mee. Op 23 december om 20.00 uur zal onze Muziekvereniging, in kleine bezetting, een waar internet-concert geven.

De internet-locatie waarmee het concert te volgen is publiceren we hier spoedig op de website.

Het concert neemt u als luisteraar mee in de activiteiten van onze vereniging in de afgelopen anderhalf jaar. Dat betekent meteen dat er een divers muziekaanbod langs komt, waar u thuis op de bank van kunt genieten. Zorg zelf voor iets lekkers en wat te drinken, dan zorgen wij voor ongeveer een uur vermaak, entertainment en muziek! Van alles komt voorbij!

Tijdens het concert worden jullie verder ‘als klap op de vuurpijl (die we overigens dit jaar ook niet veel zullen gaan zien, vandaar dat wij voor het vuurwerk zorgen)’, meegenomen door uitstekende presentatoren, is er een knetterleuke prijsvraag en zijn er verrassende prinselijke optredens en interviews.Benieuwd geworden? Zet dan nu de datum van 23 december in jullie agenda!

Muziekvereniging St. Willibrordus

Kijk voor meer info en de internetlink over enkele dagen op www.muziekverenigingneerkant.nl—–
NeerkantOnline