Wijkwerker Lenneke stopt

Beste Neerkantse mensen,

Per 31 maart zal ik niet meer werkzaam zijn binnen de LEVgroep. Dit betekent dus ook dat ik afscheid moet nemen van mijn functie als wijkwerker van Neerkant. Met een grote glimlach kijk ik terug naar alle mooie momenten die ik met jullie heb mogen beleven en het vertrouwen dat jullie in mij als wijkwerker hebben gehad.

Door het corona-virus heb ik mijn laatste spreekuren in de Moost ook niet door kunnen laten gaan. Het lijkt erop dat er voorlopig ook nog geen spreekuur zal komen met de wijkwerker.

Het telefoonnummer van mij als wijkwerker zal komen te vervallen en is niet meer bereikbaar vanaf 30-3-2020.
De LEVgroep is op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0493 – 352500. Je kunt hier naartoe bellen voor vragen en hulp, voor als je behoefte hebt aan een praatje of als je iets voor een ander wilt betekenen of een goed idee hebt.

Neerkant, heel erg bedankt voor alles en ik weet zeker dat we elkaar nog tegen zullen komen.
Voor nu wens ik jullie het allerbeste allemaal.

Met vriendelijke groet,

Lenneke Geurtjens (Wijkwerker van Neerkant)