Versoepeling coronaregels museum!

Vanaf 1 juli zijn er bij verschillende instanties versoepelingen geweest, ook bij ons museum.

Voor de openingsuren op woensdag, donderdag, zaterdag en zondagmiddag hoeft men zich niet meer twee dagen van te voren aan te melden. Dit kan nu via de website, telefonisch of ter plekke. Op deze middagen start er een rondleiding om 13.45 en een om 14.45 uur. Als u wilt deelnemen aan een van deze rondleidingen kunt zich op het laatst aanmelden om 13.30 uur voor de eerste rondleiding en om 14.30 uur voor de tweede rondleiding. Ook buiten genoemde openingsuren is aanmelding mogelijk. Dit kan alleen via onze website, onder het kopje contact. Per dagdeel laten we maximaal 12 personen binnen. Vol is vol!

Als het aantal toegestane bezoekers binnen zijn gaat de deur op slot, dit wordt op de deur kenbaar gemaakt.

Er kan alleen per pin of contactloos betaald worden. Mondkapjes zijn niet vereist maar zijn evt. wel bij de balie te koop voor 1 euro.

Voor alle andere vereiste voorzieningen wordt gezorgd en de rondleider zal aan het begin van de rondleiding de regels verder uitleggen.

De expositie en servicebalie blijven vooralsnog gesloten. Van de ruilboekenkast zal bijna dagelijks een klein deel buiten worden neergezet.

Voor deze aanpak is gekozen tot het moment dat de overheid andere maatregelen afkondigt.

De entreeprijzen zijn ongewijzigd, museumkaart is geldig! Zie ook onze website: www.techniekmeteenziel.nl en/of onze facebookpagina.