Nieuwe wijkwerker

Hoi allemaal,

ik ben Piet Snijders (48) uit Gemert en ik mag me sinds kort de nieuwe wijkwerker van Vlierden en Neerkant noemen.
Ik ben getrouwd met mijn lieve Irma, en  vader van 2 mooie en meestal lieve dochters. Ik maak elektronische muziek en overdag ben ik een gepassioneerd sociaal cultureel werker.

Voordat ik bij jullie mocht beginnen ben ik zo’n 18 jaar actief geweest binnen het Jongerenwerk in Gemert-Bakel, en start nu dus in het wijkwerk in de Gemeente Deurne voor Zorg in Deurne.

Maar wat doet die wijkwerker dan? Nou, je mag me aanspreken op alles op het gebied van Zorg, Welzijn of Leefbaarheid. Dus als je je zorgen maakt over een eenzame buurvrouw, maar ook als je een idee hebt om iets leuks te doen in het dorp.

Hopelijk hebben we snel weer de mogelijkheid om te treffen tijdens een inloopuur in het Huis in Vlierden of de Moost in de Neerkant.
Loop dan gerust eens binnen om kennis te maken. Ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen en jullie vragen. Ik ben in Vlierden in T Huis op dinsdag van 12-14u  en in Neerkant in de Moost op donderdag van 13-15u, op het moment alleen op afspraak. Dus een mail of belletje vooraf a.u.b.

Piet Snijders
piet.snijders@levgroep.nl
06-40492137

https://www.facebook.com/wijkwerker.neerkantvlierden

Mantelzorgers niet vergeten!!

De jaarlijkse mantelzorgwaarding mag weer aangevraagd worden!

Mantelzorgers van alle leeftijden worden in het zonnetje gezet voor hun inzet voor inwoners uit Deurne. Gemeente Deurne start in september met een waarderingsactie, samen met ons Steunpunt Mantelzorg.

Zorg je als mantelzorger voor iemand in Deurne (ook als je zelf buiten Deurne woont) die langdurig ziek is of een beperking heeft? Dan kun je je nu aanmelden voor de waarderingsactie.

Lees meer over deze actie in de informatiefolder en meld je aan.

LET OP! Deze actie loopt van 1 september t/m 31 december 2020.

www.levdeurne.nl/lokaal-aanbod/mantelzorg/mantelzorgwaardering-deurne