Museum Techniek met ‘n Ziel weer open vanaf 3 juni.

Museum Techniek met ’n Ziel in Neerkant gaat weer open!

Vrijwilligers en bestuur zijn blij dat ze weer vanaf 3 juni mensen mogen ontvangen om rond te leiden in het museum. Ook al zal dit wat anders zijn dan van het museum gewend is.

Het museum is 4 middagen in de week geopend op; woensdag, donderdag, zaterdag en zondagmiddag. Er start een rondleiding om kwart voor twee en een om kwart voor drie. Een kwartier voor deze tijd gaat de deur open voor bezoekers die zich minimaal 2 dagen van te voren hebben aangemeld via de website: www.techniekmeteenziel.nl en de bevestiging bij zich hebben die dan aan de baliemedewerker getoond moeten worden. Bij binnenkomst wordt tevens gevraagd of men aan corona gerelateerde klachten heeft. Als de bezoekers binnen zijn gaat de deur dicht. Dit zal duidelijk op de deur vermeld staan.

Er kan alleen per pin of contactloos betaald worden. Mondkapjes zijn niet vereist maar zijn evt. wel bij de balie te koop voor 1 euro.

Voor alle andere vereiste voorzieningen wordt gezorgd en de rondleider zal aan het begin van de rondleiding de regels verder uitleggen.

De expositie en servicebalie blijven vooralsnog gesloten. Van de ruilboekenkast zal bijna dagelijks een klein deel buiten worden neergezet.

Voor deze aanpak is gekozen tot het moment dat de overheid andere maatregelen afkondigt.

De entreeprijzen zijn ongewijzigd, museumkaart is geldig!