Laatste nieuws Museum Techniek met ‘n Ziel (Coronaregels)

Coronaregels museum!

Na de persconferentie van dinsdag 13 oktober is er voor ons museum gelukkig niet te veel veranderd. Wel is het verplicht om een mondkapje te dragen.

Voor de openingsuren op woensdag, donderdag, zaterdag en zondagmiddag kan men zich aanmelden via de website, telefonisch of ter plekke. Op deze middagen zijn we van 13.30 tot 16.30 uur geopend. Per dagdeel laten we maximaal 12 personen binnen. Vol is vol!

Groepen van minimaal 6 personen kunnen ook buiten genoemde openingsuren zich aanmelden voor een rondleiding. Dit kan alleen via onze website, onder het kopje contact

Als het aantal toegestane bezoekers binnen zijn gaat de deur op slot, dit wordt op de deur kenbaar gemaakt.

Er kan alleen per pin of contactloos betaald worden. Mondkapjes zijn evt. bij de balie te koop voor 1 euro. In de hal kan men zich registreren en de handen ontsmetten.

Voor alle andere vereiste voorzieningen wordt gezorgd en de rondleider zal aan het begin van de rondleiding de regels verder uitleggen.

De expositie en servicebalie blijven vooralsnog gesloten. Van de ruilboekenkast zal bijna dagelijks een klein deel buiten worden neergezet.

Voor deze aanpak is gekozen tot het moment dat de overheid andere maatregelen afkondigt.

De entreeprijzen zijn ongewijzigd, museumkaart is geldig! Voor actuele informatie kijk op: www.techniekmeteenziel.nl, onze facebookpagina en de site neerkantonline.nl. telefoonnummer 077-8442031

Rabo ClubSupportactie

Iedereen die op ons gestemd hebben via deze actie van de RABO bank, danken we hartelijk voor hun stemmen.