Jubileumshow Celebration – Musical Voices gecanceld

Beste mensen,

Het kabinet heeft donderdagmiddag 12 maart extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Één van deze maatregelen is het verbieden van evenementen waarbij meer dan 100 bezoekers komen. Dus dan weten jullie wel hoe laat het is en kan onze Jubileumshow Celebration tot onze grote spijt op de geplande datums niet doorgaan.
Voordat deze maatregel van kracht was waren wij als bestuur en als concertcommissie het er al over eens dat wij onze verantwoordelijkheid moesten nemen naar onze leden, vrijwilligers en naar onze fans en bezoekers.
Nu het kabinet deze maatregel heeft getroffen hoeven wij ons in ieder geval niet meer af te vragen of we het juiste besluit hebben genomen.
En bovendien, gezondheid gaat boven alles.

Op nader te bepalen datums gaan we ons 40-jarig jubileum dubbel en dwars vieren met onze bezoekers. Gekochte toegangskaartjes en E-Tickets blijven geldig. Binnenkort volgt meer informatie over nieuwe datums. We vragen iedereen heel even geduld te hebben, want we moeten natuurlijk veel dingen gaan regelen en afstemmen. Hou onze website in de gaten voor de laatste updates en volg ons op Facebook.

Sterkte allemaal, blijf gezond en we houden jullie op de hoogte.

Bestuur en concertcommissie Musical Voices