Jubileumconcerten Wilona Helenaveen, 16 en 17 juli.

Beste mensen,
Wat zijn we blij dat we weer samen muziek mogen maken!
Sinds ’n aantal maanden komt muziekvereniging Wilona uit Helenaveen bij elkaar om te repeteren voor de Jubileumconcerten die plaats gaan vinden op zaterdag 16 juli en zondag 17 juli 2022 in Dorpscentrum ‘De Gouden Helm’ in Helenaveen.


Twee jaar geleden bestond muziekvereniging Wilona 60 jaar en iedereen weet waarom we de concerten moesten uitstellen. Maar nu mogen we dan eindelijk iedereen laten horen hoe blij we zijn dat we al zolang muziek maken!


Die muziek maken we niet alleen met de leden van nu; ook een aantal oud-leden doen mee evenals muzikanten uit de omgeving, zangers en zangeressen en niet te vergeten popkoor Musical Voices uit Neerkant!
Echt, het worden heerlijke concerten met muziek voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan Bohemian Rhapsody, Zoutelande, Formule I, Seven bridges, Malle Babbe, Cold as Ice en nog véél meer.


Hopelijk zien we u ook? Verdere informatie volgt nog.
Ondertussen repeteren wij samen lekker verder op de zaterdagavond in De Gouden Helm in Helenaveen en repeteert Musical Voices natuurlijk ook thuis in Neerkant op dinsdagavond. Loop maar ‘ns langs; wedden dat u niet kunt wachten?


Tot dan!
Muzikale groet van Muziekvereniging Wilona

NeerkantOnline