Concert 11 oktober 2020 Fanfare gecanceld.

Nieuws van de muziekvereniging St Willibrordus Neerkant

Muziekvereniging Sint Willibrordus had op zondag 11 oktober een concert  gepland in samenwerking met Muziekvereniging Wilona uit Helenaveen. Na overleg met Wilona is besloten om dit concert niet door te laten gaan omdat wij van mening zijn als besturen dat we de RIVM maatregelen niet kunnen garanderen. Het concert wordt uitgesteld naar medio 2021 berichtgeving volgt nog.

Onze leden komen in de maand september rond met de donateurs loten, zij zullen de richtlijnen volgen van het RIVMtijdens het rondgaan. Tevens is er de mogelijk om via een QR code digitaal te betalen. Er zijn natuurlijk geweldige prijzen te winnen, tegoed bonnen van Xandra,s super en van Alfred Verhuur Neerkant. De trekking zou eigenlijk plaatsvinden op het concert van 11 oktober. De trekking zal nu zijn op woensdag 14 oktober tijdens onze repetitie. De winnende loten zullen gepubliceerd worden via onze website de website van Neerkantonline en via de Klepel.
Als bestuur van onze Muziekvereniging hopen wij natuurlijk dat er massaal loten gekocht gaan worden om onze vereniging te sponseren. 

Om onze vereniging bloeiend te houden zijn wij met een pilot gestart. We zijn van repetitieavond gewisseld van de vrijdag naar de woensdagavond, mochten er nu mensen zijn die dit lezen en denken een instrument spelen lijkt mij wel wat. Neem contact op met de muziekvereniging en we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen. Muziek maken is iets van alle leeftijden wat is er nu leuker om lekker met een club mensen mooie muziek te laten horen.