CD en Platenbeurs 27 september in Neerkant gaat niet door.

OLDIES CLUB NEERKANT
Secretariaat: Soemeersingel 4, 5759 RB  Helenaveen (NL)
Telefoon: +31(0)6-30361797 (Antonio) of +31(0)6-51553115 (Mart)
E-mail: info@OldiesClubNeerkant.nl
Internet:  http://www.OldiesClubNeerkant.nl

Het Corona-virus houdt ons al een tijdje bezig. De platenbeurs van 31 mei jl. ging helaas niet door. Onlangs zijn de maatregelen om de uitbraak van het Covid-19 virus tegen te gaan verder uitgebreid.

Het bestuur van Oldies Club Neerkant is afgelopen weken druk bezig geweest om te kijken of we een platenbeurs veilig en conform de richtlijnen van het RIVM kunnen organiseren. 

We hebben de voorwaarden van de gemeente bekeken en verder uitgewerkt in een Covid-19 plan. Helaas hebben we als bestuur unaniem moeten concluderen dat het ondoenlijk en ook te risicovol is om een drukbezochte platenbeurs als de onze te organiseren onder deze omstandigheden. De veiligheid en gezondheid van onze vrijwilligers, standhouders en bezoekers zijn het allerbelangrijkst. Daarom heeft het bestuur van Oldies Club Neerkant vandaag besloten om ook de platenbeurs van 27 september 2020 definitief niet door te laten gaan. 

Wij willen u vragen dit bericht in uw medium bekend te maken, omdat onze beurs een zeer druk bezochte en landelijk bekende platenbeurs is. Indien de platenbeurs van september in een evenementenagenda vermeldt staan, vragen wij u om deze te verwijderen uit de agenda of de tekst aan te passen, zodat de mensen weten dat ook deze beurs niet doorgaat. 

Alvast bedankt voor uw medewerking.

We hopen dat over 4 maanden, als we beginnen met de voorbereidingen voor de platenbeurs van 31 januari 2021, de situatie er heel anders uitziet. 

De volgende platenbeurzen zijn op 31 januari 2021 en 30 mei 2021 in gemeenschapshuis De Moost in Neerkant. Gratis entree.

Met vriendelijke groet,

Antonio Arts

secretaris Oldies Club Neerkant

Oldies Club Neerkant

Iedere laatste zondag van januari, mei en september

de CD- en Platenbeurs in Neerkant (N-Br)

Soemeersingel 4

5759 RB  Helenaveen (NL)

E-mail: info@oldiesclubneerkant.nl

Website: www.oldiesclubneerkant.nl

Facebook: https://www.facebook.com/platenbeurs.neerkant