Nieuw Talent Orkest

Ontdek het plezier van samen muziek maken

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

De muziekverenigingen Wilona Helenaveen, St. Willibrordus Neerkant en Tune Liessel organiseren samen Nieuw Talent Orkest De Peel, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op vrijdag 1 november 2024, 19.00 uur in Dorpshuis De Gouden Helm in Helenaveen. Dit belooft een bijzondere avond te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert op 31 januari 2025. De overige repetitiedata volgen snel. Houd hiervoor de socials van Nieuw Talenten Orkest De Peel in de gaten.

Doe ook mee!
De verenigingen zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders krijg je daarover advies. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 4.000 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten
Startdatum: vrijdag 1 november 2024, 19.00 – 21.15 uur
Vervolg: bijna iedere vrijdagavond tot en met de uitvoering op 31 januari 2025
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: Dorpshuis De Gouden Helm, Oude Peelstraat 3 in Helenaveen
Kosten: € 100,- per persoon voor het hele project

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Nieuw Talent Orkest De Peel of neem direct contact op via E-mail fanfarestwillibrordus@gmail.com